INFO

Връщане и рекламации

Съгласно Закона за Защита на Потребителите всеки клиент може да се откаже от покупка от разстояние в 14-дневен срок, ако нейният вид не е нарушен. В този случай разходите за връщане са за сметка на купувача. Възстановяването на заплатената сума се извършва по банков път или в брой при лично връщане на стоката в офиса на фирмата. При плащане на виртуалния POS терминал, сумата се възстановява по картата, с която е извършено плащането.

В случай на рекламация или гаранционно събитие, ако не можем да поправим или заменим дефектиралия продукт, ще възстановим заплатената сума. Разходите по връщането на дефектен артикул са за сметка на продавача.

И в двата случая (отказ от покупка или рекламация) е необходимо да попълните формуляр за връщане на стока или да изпратите e-mail с максимално подробна информация - номер и дата на поръчка, описание на продукта, описание на причината за връщане.

Предоставянето на касов бон при връщане на стока е задължително. При рекламация се изисква оригинал или копие на гаранционна карта и оригинален касов бон или копие на фактура.

В момента няма наличност от този продукт.

Ще се свържем с вас еднократно на посочения e-mail, когато той или негов аналог отново е наличен.

Вашият E-mail адрес:
Допълнителна информация: