INFO

Доставка

Поръчаните продукти могат да бъдат получени лично в офиса на Мобилити ЕООД, да бъдат доставени до офис на куриерска фирма или до адрес на клиента.

Ако избраният начин на плащане е Наложен платеж, доставка е възможна с Еконт, ExpressOne(M&BM) или Спиди. И с трите фирми имаме договори за преференциални цени. Ако клиентът няма предпочитания, се избира куриерът, предлагащ по-ниска цена.

Разходите за доставка са за сметка на клиента, а ние ще съдействаме по всякакъв начин те да бъдат възможно най-ниски. Най-често цената на доставката е между 5 и 9 лв., като това зависи най-вече от теглото и стойността на наложения платеж.

Внимание: ако имате съмнения, че пратката е повредена, моля отворете я в присъствието на куриера преди да се подпишете, че я приемате.

НОВО от 28.02.2022г.: БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на поръчки на стойност над 149.99лв., платени с карта или по банков път.  Доставката до адрес на клиента е с куриер по наш избор, в зависимост от условията до конкретното населено място. Безплатна доставка не се предлага за поръчки с наложен платеж.График за изпращане на поръчки:

Понеделник – Петък

Събота

Спиди

16:00

11:30

Еконт

17:30

11:30

В момента няма наличност от този продукт.

Ще се свържем с вас еднократно на посочения e-mail, когато той или негов аналог отново е наличен.

Вашият E-mail адрес:
Допълнителна информация: