Политика за поверителност

Кои сме ние?

Мобилити ЕООД

гр. София, ул. Русалийски проход 7-9, офис 3 

Телефон: 0898900720


Защо събираме лични данни?

С цел осъществяване на договор за покупко-продажба от разстояние.


Какви лични данни събираме?

За да извършваме дейността си, се нуждаем от информация за връзка с Вас, напр.: име, телефон, адрес и други данни, които Вие доброволно предоставяте при регистрация. С цел коректното функциониране на онлайн магазина и евентуален директен маркетинг, съхраняваме история на Вашите действия в сайта, напр. поръчки, заявки за връщане, търсения, съобщения и др.


Кой може да получи достъп до Вашите лични данни?

Поради спецификата на дейността, част от Вашите лични данни могат да бъдат предоставени на подизпълнител, куриерска фирма, платежен оператор или хостинг компания. Личните Ви данни никога няма да бъдат предоставени на трета страна с цел директен маркетинг.


Докога съхраняваме личните Ви данни?

Личните Ви данни се съхраняват не по-дълго от съществуването на профила Ви в онлайн магазина. По всяко време Вие можете да заявите изтриване на профила си и информацията свързана с него, с изключение на издадени фактури.


Как се грижим за безопасността на личните Ви данни?

Съвместно с нашата хостинг компания поддържаме най-добрите политики в областта на информационната сигурност. Използваме сертификат Secure Sockets Layer (SSL), който криптира информацията, която въвеждате. 


На кого да се оплача?

Ако според Вас Мобилити ЕООД нарушава законодателството за защита на личните данни, можете да подадете жалба до Комисията за Защита на Личните Данни (КЗЛД)

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Email