INFO

Условия за ползване

Сайтът е собственост на Мобилити ЕООД - сервиз и магазин за преносими компютри с адрес гр. София, ул. Русалийски проход 7-9, офис 3.


Артикулите в LaptopBG онлайн магазин са подробно описани относно наличност, състояние и гаранция. Всички показани в сайта артикули са налични. Моля, прочетете описанията внимателно преди да поръчате!


Поръчката на артикул през сайта е силно препоръчителна. Единствено по този начин продуктът ще бъде запазен и няма да бъде продаден на друг клиент. Поръчката през сайта не обвързва клиента с предплащане или задължителна покупка, но е нужна с цел коректно управление на наличностите.  


Съгласно Закона за Защита на Потребителите, всички артикули поръчани от физически лица, могат да бъдат върнати в 14-дневен срок. При връщане на стока без дефект, разходите за връщане са за сметка на купувача.  Представянето на оригинален касов бон е задължително. Връщането на заплатената сума се извършва в законоустановения 14-дневен срок по банков път или с пощенски паричен превод след проверка на състоянието на върнатата стока. Не се приемат стоки, върнати с наложен платеж. Заявка за връщане можете да направите тук.


Можете да се свържете с нас чрез формата за контакт или на телефон 0898 900 720.


Всички цени в сайта са с включен ДДС. Ако желаете да бъде издадена фактура, посочете данните на Вашата фирма в полето за забележка при приключване на поръчката.


LaptopBG онлайн магазин изпраща e-mail при приемане на поръчката и при изпращане на стоката. Ако желаете получаване на място или изпращане с определена куриерска фирма, моля посочете това изискване. Детайлите ще бъдат уточнени по телефона. Ако не получите e-mail за приета поръчка, то най-вероятно не сте я потвърдили.


При закупуване на артикул, той може да бъде монтиран безплатно  след предварителна уговорка по телефона. Монтажът на някои артикули (напр. процесори или лампи за подсветка) не е безплатен и това е посочено в описанието на артикула.


LaptopBG.com on Panelook

В момента няма наличност от този продукт.

Ще се свържем с вас еднократно на посочения e-mail, когато той или негов аналог отново е наличен.

Вашият E-mail адрес:
Допълнителна информация: